Familiegudstjenster

Hen over kirkeåret har vi i Mejdal Kirke fem familiegudstjenester. Deres liturgi ligger mellem højmessen og ulvetimen. Alle familiegudstjenester begynder kl. 10.30

I begyndelsen af året fejres Fastelavn med tøndeslagning, kåring af kattekonger- og dronninger og året bedste udklædning - her er både en drenge -og en pigekategori. FDF maler tønderne, mødre i sognet bager fastelavnsboller og kirken pynter op til fest.

Efter fasten kommer påsken med den traditionsrige 2. påskedags familiegudstjenste med æsler, lam, påskevandring og kirkekaffe i det fri.

Vi fejrer høsten med festgudstjeneste, høstmarked, dans på kirkepladsen og fællespisning.

I slutningen af oktober tager FDF på lejr og slutter af i kirken, hvor de medvirker ved årets BUSK gudstjeneste. BUSK er en forkortelse for BørnUngeSognKirke. Der serveres pølser og brød efter gudstjenesten

Inden jul fejrer vi 5 års dåbsjubilarer. Det gør vi med en særlig gudstjeneste med Lucia-optog

Familiegudstjenestens opbygning

Præludium