Du er her:

Børneklubben - Helte og heltinder

"Vi elsker, når vi skal bage, ja eller på skattejagt. Kan I huske den gang alarmen gik, da vi havde overnatning i kirken?", en gruppe børn griner højt og kaster sig tilbage i klubbens bløde sofahynder. Mange af børnene har været minikonfirmander, men det er ikke et krav for at være med i klubben. Her er alle velkomne. "Det er altså også sjovt, når vi indspiller film, og vi alle sammen klæder os ud, tilføjer en anden - og I er heldigvis ret gode til at hjælpe med at rydde op, griner Henriette Kvisgaard, som er kirkens kirke -og kulturmedarbejder og børneklubbens leder.

Her er der plads til børnenes finurlige kreativiteter, og man fornemmer en hygge og kærlig tone børnene imellem. Henriette Kvisgaard fortæller: "Vi gør meget ud af at holde de kulturelle traditioner i hævd, så vi har et årshjul, der byder på alt lige fra fastelavnsmasker til male æg fra julepynt til nytårstaffel.

Helte og heltindeklub er gratis at deltage i for børn i 4. og 5. klasse. Klubben mødes en gang i måneden (altid mandag) i kirkens klublokale fra 15:30-17:00. Hver klubmandag begynder inde i kirken med sang, dagens fortælling og fadervor.

07sep kl. 15:30

Børneklub - helte og heltinder

Tur ud i det blå. Pilgrimsvandring ved sø og mark.

07sep kl. 15:30
05okt kl. 15:30

Tur til Italien - i disciplenes fodspor

05okt kl. 15:30