Du er her:

Chil'i'kirken

Sidste mandag i måneden mødes piger fra 6. klasses alderen og opefter. Hygge, snak, krea og andagt er elementer i et hvert klubmøde.

"Heeeeeeej", stemmer fyldt med forventning og glæde fylder kirkens hus den sidste mandag hver måned."Her i klubben er der plads til alle og vi har det super godt sammen", siger en af pigerne, som i to år har været med i klubben. "Vi er med til at bestemme, hvad vi skal have på programmet. Vi tager også på ture og det er rart, at vi her er sammen om alt muligt mellem himmel og jord", tilføjer hun med et smil, inden hun og en veninde lige skal vise de nyeste dansetrin foran resten af klubben.

Kirke -og kulturmedarbejder Henriette Ørsø Kvisgaard, som leder pigeklubben, siger, at klubben er en god blanding af sjov, hygge og eftertænksomhed. Særligt når klubben mødes i kirken til andagt. "Jeg prøver at finde emner og temaer, som optager pigerne og som kan give dem et boost til selvværdet, en glæde ved livets små ting eller en ny vinkel på det at være ung. Pigerne er gode til at give plads til hinanden og løfte de situationer, hvor en veninden har brug for et ekstra skulderklap", tilføjer Henriette Kvisgaard.

31aug kl. 15:30

Tur ud i det blå

31aug kl. 15:30
28sep kl. 15:30