Vi har brug for dig og dine hænder

Mejdal Kirke ønsker at inddrage sognet i kirkens daglige liv. Vi vil nemlig være kirke hele ugen og ikke kun søndag. Vi ønsker at der i kirkens forskellige udvalg altid er en god blandning af menighedsrådmedlemmer, ansatte og folk fra sognet.

Vi har et familie-udvalg, som sørger for spisningerne ved Ulvetime

Vi har en ordning, hvor frivillige arrangerer blomster til alteret hver uge året rundt.

I øjeblikket har vi brug for frivillige hænder til en børneklub, kirkekaffe og har du lyst til at være på en kagebagerliste når vi har større arrangementer så kontakt os endelig.

Så går du med en idé eller en lyst til at deltage i det frivillige arbejde ved Mejdal Kirke, så kontakt kirketjeneren eller kirke -og kulturmedarbejderen. Så tager vi en snak om, hvad du kunne tænke dig, og hvad vi kan tilbyde.