Højskolesangbogen og en god fortælling

En formiddag for nogen tid siden sad to af kirkens menighedsrådsmedlemmer og præsten og snakkede over en kande kaffe.

De ville prøve at være lidt nysgerrige omkring, hvilke nye aktiviteter, de kunne have lyst til og mod på at sætte i gang i sognet. Ja, snakken skulle også afdække, om de troede, der var et behov – og for hvad? Skulle det være noget for børn, for børnefamilier, for teenagere eller for den mere modne del af borgerne i Mejdal?

Mængden af gode ideer voksede i takt med, at kaffemængden i termokanden blev mindre. De tre enedes om, at det denne gang, skulle være et tiltag for de, som har fri om formiddagen. Fortrinsvis, men bestemt ikke udelukkende, den modne del af borgerne i sognet.

”Noget med sang”, sagde en. ”Ja, og en god historie”, sagde en anden. ”Vi skal altså også have tid til formiddagskaffe” tilføjede den tredje.

Dermed var ideen med 'Højskolesangbogen og en god fortælling' født. Vilhelm Værge, tidligere sognepræst i Ejsing, nu bosiddende i Mejdal, leder formiddagene og forsamlingen akkompagneres altid af vores organist, Tanya.

Der er altid en kaffepause, og for tyve kroner, får du friskbagt brød og al den kaffe, du kan drikke.

Første gang efter sommerferien bliver 14. september kl. 10:00 i Mejdal Kirkes konfirmandstue.

Vi glæder os til at se dig

Ingen begivenheder fundet.