Du er her:

Kirkens børne -og ungdomskor

Elsker du at synge?

Så har vi måske lige det der passer til dig! Når du kommer i 4. klasse, kan du blive optaget i kirkens kor. Du vil modtage gratis sangundervisning af professionel korleder. Du bliver en del af et dejligt fællesskab med sangstævner med andre kor, overnatning og sjove oplevelser. Du vil få løn for hver gudstjeneste, du synger til. Vi mødes torsdage kl. 15:30-16:30 (undtagen skolernes ferie). Ved spørgsmål kontakt organist Tanya Kristensen 4111 3659

Ulvekor

Ved Mejdal Kirke har vi et fantastisk lejlighedskor, som vi kalder 'Ulvekoret'.

Ulvekoret medvirker ved alle 'Ulvetimer' som er korte og børnevenlige gudstjenester med efterfølgende spisning. Ulvene mødes kl. 17.00, den sidste onsdag i måneden. De øver en halv time og medvirker derefter ved gudstjenesten, hvor de synger, fagter og danser som indledning og afslutning til gudstjenesten. Ulvekoret ledes af Tina Christiansen, 2258 1922 og Tanya Kristensen 4111 3659. Det koster ikke noget at være med og der er ikke tilmelding. Børn fra 4 år og opefter er velkomne - forældrene må også gerne synge/være med.

Infinity

Bandet 'Infinity' består af unge mennesker, der alle er glade for musik. Der er altid plads til flere medlemmer og du behøver ikke spille et instrument for at være med.

Har du lyst at spille eller synge med så kontakt Michael Lindegaard 6177 9570 og hør nærmere om spilletid og øvested. Du vil få løn for hvert arrangement eller gudstjeneste, du medvirker i.

Infinity spiller til kirkens forårsmarked og til familiegudstjenester året rundt. Bandet har indspillet musik til kirkens julekalender og har blandet andet deltaget ved lokale ungdomsgudstjenester, sommerfester, Natkirken i Holstebro Kirke og er blevet et fast indslag ved Mejdal-Halgårds byfest.

01jul

Sommerhilsen

Børne -og ungdomskoret ønsker alle en glædelig sommer med denne lille …

01jul