Minikonfirmand

Minikonfirmander er et tilbud til alle børn der går i 3. klasse.

Det er ganske frivilligt, om jeres barn skal deltage, og det er ikke et krav at barnet har været minikonfirmand for at blive konfirmeret. Barnet er også meget velkommen til at deltage ved minikonfirmandundervisningen selvom det ikke er døbt eller tilhører et andet trossamfund.

Når man går til minikonfirmand, vil man stifte bekendtskab med trosbekendelsen, fadervor, dåb og nadver, og børnene vil høre fortællinger fra det gamle og det ny testamente. Fortællingen er det bærende i undervisningen og vi har altid en kreativ aktivitet eller leg som kan passe til dagens tema. Aktiviteterne er arrangeret så det både henvender sig til drenge og piger. Som minikonfirmand-familie bliver I også inviteret med til kirkens familie-gudstjenester og når minikonfirmandforløbet nærmer sig sin afslutning inviteres I til en helt særlig festgudstjeneste, hvor vi markerer børnenes tid som minikonfirmand.

Minikonfirmandundervisningen varetages af kirke -og kulturmedarbejderen sammen med præsten. De besøger Halgaard Skole inden et nyt forløb begynder, her vil børnene få en invitation med hjem, med informationer om hvordan I kan tilmelde barnet.

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte kirke -og kulturmedarbejder Henriette Ørsø Kvisgaard